12月31日到這間龍寶晚飯兩人一坐低見到檯面有一碟花生同經理講我哋兩個都唔食得唔要。我同佢講消委會講過呢啲係強迫消費我哋可以唔要嘅。 問佢攞卡片佢唔敢畀。 仲話就算你唔要呢碟都要收錢最後佢話最多我轉蕎頭😡😡😡😡😡。其實唔係因為嗰十幾蚊嘅小食費你嘅態度可唔可以好啲呢啲客話唔食得可能佢有敏感呢。 或者介紹呀你唔食我畀第二樣嘢你呀或者你可以同啲客講其實呢啲呢下難錢我哋都會體諒下。但係你嘅態度差到咁呢真係永遠都唔會再幫襯囉🤬🤬🤬 一間咁嘅酒樓為咗個12元小費得失嘅客畀咁嘅服務態度以後都唔會再幫襯你都通知各親朋好友唔好再幫襯呢間食肆任何一間分店。平時朋友嚟食飯都喜歡畀貼士真係一毫子都唔好畀。如果唔係當天朋友生日真係想起身😡😡😡😡其實一粒星都唔需要但係你哋嘅系統係都要畀一粒呀應該係負數十粒星🤬🤬🤬🤬🤬