成日想食椰子雞但見都唔平,見到這個可叫招牌 #椰子雞鍋 套餐都係$268就叫一個再加一個點心,最後約$355/2人文昌雞半隻份量都足煮完雞肉都幾嫩滑臘味煲仔飯,臘味份量都夠食,飯可整到焦幾香,不過豉油就普通蔬菜要了芋頭好味起粉唔硬身,份量不少不過服務真心一般,叫咗食物後沒有醬汁,等到嘢食來都未有要叫先再比醬汁都沒問題點知侍應比醬汁時見我地只放幾舊雞就話我哋咩唔放晒 (咁又冇人講一定要放先食得)….比個漏斗又冇講點用咁好啦,我哋放晒啲雞,另一個待應收走隻碟,見到開大火就話我哋做咩開咁大….要較細啲先得..火大小都有分別又唔見有人講比我哋知..總於忍唔住,我話你哋又唔講我點知要放晒啲雞,同要較中細火先得咁好啦..食完比錢,我話要返張單,已即時叫收銀比咗張單我,點知最後睇返完全唔係我哋張單,最後我冇再想要返張單就放棄走咗

文昌雞半隻份量都足煮完雞肉都幾嫩滑

臘味煲仔飯,臘味份量都夠食,飯可整到焦幾香,不過豉油就普通

蔬菜要了芋頭好味起粉唔硬身,份量不少

….比個漏斗又冇講點用

….要較細啲先得..火大小都有分別又唔見有人講比我哋知..