灣景廳

Harbour Restaurant
餐廳: 灣景廳
資訊:

2024-10-20 1813 瀏覽
第一次試呢間酒店嘅自助晚餐,食物質素好有驚喜,食物種類多而且refill快!大閘蟹都好鮮美。而同行嘅𡃁仔就對嗰部pancakes 機好有興趣,仲意外發現有多種懷舊玻璃樽氣水,職員執碟都好快,食完唔會放好耐先執!只可惜有倆位高級職員嘅服務態度表現好差劣,語氣超級不友善!我坐低見張枱唔稳就同啡色西裝嗰個職員(應該係經理)講,點知佢懶有經驗咁講拍埋啲就得啦!點知拍埋啲都唔work,而執碟嘅姐姐反而好有誠意咁幫手聶啲紙巾嘗試睇下得唔得,點知都係咁得,仲係咁話唔好意思!而嗰個身穿啡色西裝似乎經理嘅職員,一句唔好意思冇講仲好似命令咁嘅語氣叫我老公起身俾佢整張枱。因為我係響網上面買嘅coupon要show俾嗰個經理scan,一樣係命令我嘅語氣!同時都聽到隔離幾張枱話啲service好差,仲見到有個客人即刻行去接待入座嗰度投訴!真係好希望佢哋有改善下,我哋係嚟食嘢而唔係嚟受氣。食到差唔多嘅時候,執碟嘅職員遞左份意見書俾我哋,走嗰陣我填左交俾安排入座嘅職員(黑色西裝),佢冇接亦冇講任何嘢,呢種做法,我真係第一次見(恕小弟冇見識)!
2024-10-19
10 分鐘 (堂食)
  • 豆腐花
  • 豬腳薑