餐廳: 無肉食 (如心廣場二期)
資訊:

想食素菜,見呢間餐廳有位,就入去,點知中伏🥲午市每位$85 , 全自助形式,先講環境,尚算濶落,要先係門口俾完錢,之後先可以入座,我見有大把位就揀近檣一角落坐,點知店員竟然好無禮貌咁示意我去搭抬🤣😅,我心諗乜滿座咩,定係我睇唔到? 入座率如上圖。我無理佢繼續坐角落位。出去拎野食同飲品,啲杯同碟拎上手都黐立立, 我要自己用熱水洗過先敢用, 食物方面大部分都好油膩,煎炸物係最多炒菜就畀油浸住咁,味道偏咸,同埋所有係不銹鋼入面嘅菜式都唔保温,放到凍晒沙律Bar啲菜都唔新鮮,放得太耐已乾身,全場最好食係生果🍊橙價錢係平,但質素同服務真係唔多掂員工自己圍埋傾計多,佢地唔駛收碟抹枱,全部食客自己處理
想食素菜,見呢間餐廳有位,就入去,點知中伏🥲

價錢係平,但質素同服務真係唔多掂

員工自己圍埋傾計多,佢地唔駛收碟抹枱,全部食客自己處理