2020-11-15
//食物 🌕🌕🌕🌗🌑1️⃣廿一炭燒鳥丼 $58D雞係用炭火即叫即燒既,所以會有陣焦香。個雞加咗少少燒汁去燒,鹹鹹地幾好食,可惜肉質略乾,而且個飯無汁,所以食耐咗就會覺得好dry😣2️⃣鐵板角切和牛 配燒魂丼 $80D和牛好大粒,咬落去一D筋都無,好鮮嫩,仲有少少粉紅色,再加埋D炸蒜片簡直一流!淋埋D燒肉汁上個飯到,話咁快就食曬😛3️⃣大福 跟餐加$10本身Menu個大福係綠色既,我就以為係抹茶紅豆大福,點知完全貨不對辦,係淺啡色既,個餡都只係普通cream,完全唔值$10。//價錢 🌕🌕🌕🌑🌑價錢中規中矩,以中環區嚟講算係唔錯。//位置 🌕🌕🌕🌗🌑唔算近鐵站,隔離就係Donki,而排隊入Donki條龍就係正餐廳門口-//環境 🌕🌕🌕🌗🌑呢間餐廳係自助形式,自己攞餐,自己回收,有D人食完無回收到,雖然間中都見到有姐姐收返D托盤,不過衛生都未去到特別好🤔-//員工 🌕🌕🌗🌑🌑因為係自助形式,所以其實成個過程都無接觸過D員工,所以不予置評😶-//總分 🌕🌕🌕🌗🌑-野食質素正正常常,行完Donki想搵個地方坐下食下野,都可以考慮下😂
//食物 🌕🌕🌕🌗🌑
1️⃣廿一炭燒鳥丼 $58
2️⃣鐵板角切和牛 配燒魂丼 $80
3️⃣大福 跟餐加$10
//價錢 🌕🌕🌕🌑🌑
價錢中規中矩,以中環區嚟講算係唔錯。
//位置 🌕🌕🌕🌗🌑
//環境 🌕🌕🌕🌗🌑