叫咗個套餐 ($246) 計過抵食d吉列牛定食 - 坦白講 雖然食過幾次唔同嘅吉列牛店 印象都唔係特別深刻 呢一間之前都食過 幾年後再食覺得有驚喜 用熱石煎到佢微燶 本身怕佢會韌 但相反 牛肉嘅肉質都仲keep到好林 肉味夠香 佢配兩款醬點 有蒜香味嘅沙律醬同埋有燒肉汁 兩款都好好味咖喱忌廉雞肉烏冬 - 見到面嗰pat忌廉就諗起個肥字 諗住食兩啖就隊俾我個friend 但點知食咗一啖就停唔到 因為忌廉溝咖喱實在太夾 烏冬又彈牙 啲雞肉又好嫩滑🤤個餐包左2杯飲品 我地叫左熱蜂蜜菊花蜜(+$8) 同埋罐裝可樂 - 杯蜂蜜好味喎 有微微嘅菊花香又唔太甜仲叫咗三個小食: 雞軟骨餃子 ($38), 炸芝士薯仔年糕 ($38) 同埋鹹蛋薯條 ($38) 佢啲小食都算抵食 餃子同年糕都炸得好香脆 滿足左我想食雞軟骨同埋年糕嘅心 不過個薯條就麻麻地 唔夠熱同脆 同埋如果多d鹹蛋碎就會正d
叫咗個套餐 ($246) 計過抵食d

忌廉咖喱雞肉烏冬