2020-05-06 538 瀏覽
年幾前食過晩飯覺得麻麻,之後一直沒有再光顧,最近知佢係黃店,於是今日再去食lunch支持下,叫左青咖哩牛腩飯同香茅豬扒荷包蛋飯,加埋熱鴛鴦,三個字-好失望,咁耐都冇改善過啲廚藝,青茄哩水渦渦冇咖哩味,入面啲南瓜紅黃椒好似冇煮過咁,硬掘掘。香茅豬扒荷包蛋飯還可以,但豬扒冇乜香茅味,齋似一般煎豬扒飯。嗰杯熱鴛鴦超難飮,得個苦味似齋啡,多加少少奶應該賣相同口感會好啲。最後,寄語農民泰菜要加油,如果只係要食客支持黃店,而不顧食物質素,咁好難會長遠撐落去。最最後,俾多次幾會佢,臨走叫左個外賣雞肉炒金邊粉,加多$1有杯冰紅茶,好彩這個都唔錯,幾好味唔太油,杯冰紅茶唔會太甜,加返少少分

2020-05-06
10 分鐘 (堂食)