2021-08-12 9 瀏覽
依間餐廳喺朗晴坊,地點都相當方便。餐廳都算幾大,坐得舒服,平日有午市套餐。午市套餐選擇多,有漢堡包🍔、意粉🍝、意大利飯、喇沙、牛扒等等。午餐包餐湯或沙律🥗及飲品。我哋揀咗兩個餐:▶️沙律菜夠新鮮,份量都幾多!▶️菜湯酸酸地幾好飲!▶️黑松露珍珠帶子野菌意大利麵🇮🇹🍝$88黑松露味好香,汁夠creamy! 有好多珍珠帶子,加埋野菌好足料!我鍾意意粉嘅texture ,煙煙韌韌,好好食!▶️澳洲有骨肉眼紅酒汁配飯$108呢塊肉眼超大塊,叫咗7成熟!牛味幾香,肉質唔錯,紅酒汁🍷唔會太濃幾好!另外仲帶啲茄子🍆、瓜等配菜。呢個價錢好抵食!餐廳環境幾好,食物又唔錯,會再回頭!而家一周年慶店活動,即日至31/7 。晚市到各分店消費,影低鍾意嘅照片及收據🧾上載社交平台指定帖子(越多越容易得獎)。頭獎有Rosewood海景雙人大床房一晚,仲有多份其他獎300多名。好吸引 !

我哋揀咗兩個餐:
▶️沙律菜夠新鮮,份量都幾多!

▶️菜湯酸酸地幾好飲!

▶️黑松露珍珠帶子野菌意大利麵🇮🇹🍝$88

▶️澳洲有骨肉眼紅酒汁配飯$108

餐廳環境幾好,食物又唔錯,會再回頭!