2022-08-11
🔎草民 (尖沙咀)💛去開尖沙咀晏晝想搵間cafe食啲嘢坐吓 即刻係Mee到搵到呢間草民 係厚福街相當方便 環境同食物質素都幾好🔹卡邦尼蛋汁長通粉 $128💯好味 鍾意啲汁夠多 全部掛哂汁 長通粉軟硬適中 煙肉碎都幾多 仲有好香蛋味同芝士 食完都唔會好膩 推薦!🔹香脆炸薯條 $68 +黑松露醬 $20💯份量好足!4個人share都夠食 原本跟咗蛋黄醬 已經幾好味 不過薯條我都係鍾意點黑松露醬 加完的確係升華咗 薯條原本已經炸得好好食 長直粗薯is the best! 🔹水牛城辣汁單骨雞翼 $68水牛城愛好者就覺得可以再濃味啲同埋辣啲🤣 單骨雞翼食落方便啲 可惜會無咁juice🥲好難取捨啊🔹法國朱古力 $45(C)好濃朱古力 朱古力愛好者必飲🤤 仲有草民公仔係面😹🔹菠蘿熱情果綠茶 $45酸酸甜甜幾開胃又健康 都幾大杯📍尖沙咀厚福街12-12A號藍馬商業大廈9樓🍴搵返相關地區👉🏻 #90sfoodieshare_尖沙咀#食在尖沙咀
🔹卡邦尼蛋汁長通粉 $128💯
🔹香脆炸薯條 $68 +黑松露醬 $20💯
份量好足!4個人share都夠食
🔹水牛城辣汁單骨雞翼 $68
🔹法國朱古力 $45(C)
好濃朱古力 朱古力愛好者必飲🤤 仲有草民公仔係面😹
🔹菠蘿熱情果綠茶 $45