餐廳: Odelice! (The ONE)
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2024-10-08 367 瀏覽
今晚去咗The One嘅Odelice,佢哋嘅晚餐選擇比之前更有彈性,最吸引嘅係小食同甜品可以互換,真係好方便,咁大家可以根據自己嘅喜好選擇。今晚點咗法式點心拼盤,入面有迷李蛋批、炸黑松露蘑菇球、蟹肉他他、櫻桃蘿蔔同埋西班牙火腿。每一樣都好有特色,特別係炸黑松露蘑菇球,外脆內嫩,味道好香。蟹肉他他都唔錯,勁多蟹肉,配上櫻桃蘿蔔,味道平衡得很好。原隻龍蝦搭配芥末荷蘭醬汁同薯條,龍蝦肉質鮮甜,原隻可以同朋友share 食,非常好。阿根廷安格斯牛脊肉就更加出色,朋友怕血水,我哋原本叫7成,服務員介紹煎完再有個焗嘅工序,建議可試5成,如果之後覺得生,可幫忙再煎一煎,我哋非常感謝她的提議,5成上枱無血水之餘,肉質勁嫩滑,搭配蘆筍同埋燒薯粒,口感層次分明。值得一提是當晚full booking,但Odelice嘅服務超級好,提議嘅菜式好合心意,食物質素高,氛圍舒適,非常推薦大家去試下!

2024-10-03
5 分鐘 (堂食)
  • 阿根廷安格斯肉眼牛排
  • 原隻烤龍蝦