同朋友一齊嚟到九龍城覓食,兩個女仔梗係要搵間靚Cafe打卡啦🥰喺OpenRice見到呢個唔少好平嘅Cafe,而且見到打卡位都幾靚,就一於去試吓‼️‼️估唔到食物質素冇令我哋失望之餘仲可以影到一大堆靚相🤣今次同朋友分別叫咗卡邦尼扁意粉同埋全日早餐,我仲叫咗杯綠茶latte,朋友就叫咗咖啡飲🥰最值得讚嘅係佢哋嘅食物質素真係幾高質,就好似全日早餐咁樣,除咗賣相精緻豐富,佢嘅松露炒蛋真係我嘅至愛啊,入口綿滑,大啡菇又香又Juice,就連BB蕃茄都焗得好好食😍多士又脆口,配上鹹香煙肉非常一流~整體都好高質,非常推介🥰佢哋嘅卡邦尼扁意粉我都覺得非常之正,忌廉濃郁但唔會溜喉,味道調校得啱啱好🥰‼️煙肉嘅油香,每一啖都比意粉索住🫣值得encore🥰而佢哋嘅綠茶latte,起初我都會怕好甜,點知味道啱啱好,都唔錯嘅選擇‼️

仲可以影到一大堆靚相🤣

2022-05-17
2 分鐘 (堂食)
  • 全日早餐
  • 卡邦尼扁意粉