我地係聖誕黎食嘅,所以必須惠顧聖誕set。整體感覺係,食物還好但未到超好食,不過服務係非常好嘅,環境亦好靚。不過值唔值呢個價錢呢?見仁見智了。我地叫左前菜柚子帶子沙律同松露牛肉,松露蘑菇湯,主菜豬扒同燒黃雞,甜品芝士蛋糕。野飲唔比叫 cheap cheap 檸茶,唯有叫左果茶😂。柚子帶子沙律係幾fresh嘅,幾好食,不過份量就少得可憐(之後全部野食都係)。松露牛肉就還好啦,唔覺得特別好食。松露蘑菇湯方面,職員特意細心地向我地先講解左係清燉嘅方法處理湯汁,所以唔膩嘅。而我飲落的確係似似地中式個種湯咁。不過我就覺得唔濃味,唔好飲囉。。。主菜方面,豬扒係燒到有肉汁嘅,味道不錯。加上旁邊嘅配菜紫洋蔥一齊食,幾好食嘅。但雞我就認為冇乜味道,都幾普通下。而且2碟主菜都係一樣汁一樣配菜,一樣得2舊雞/豬,欠缺誠意。芝士蛋糕不過不失,冇乜特別驚喜。果茶冇乜味道,不值一提。整體感覺就係,食物質素比不上價錢。黎到大部分錢只係食服務食環境囉。

芝士蛋糕不過不失,冇乜特別驚喜。果茶冇乜味道,不值一提。