2016-06-22
有時候天氣熱真係唔想離開地鐵站同商場,加上今日無啦啦落大雨😨所以相約番半日嘅老公去K11搵食😁行左地下幾間都唔啱心水,一係就好多人上高d見到呢間老公二話不說就拎定位先剛好門口有張二人枱,唔洗等👍🏻呢到價錢比較中等我地叫左一個沙律一個pizza一個意粉第一個上枱就係唔洗煮嘅巴馬火腿配水牛芝士😋😋😋我同老公最愛呀加埋火箭菜食勁正$58 不過好細碟大約四塊火腿 火腿好香唔會死咸水牛芝士好細粒好淡,火箭菜就夠新鮮因為火腿夠味店方只係加左橄欖油就已經好好味,第一次無加黑醋我都覺得正👍🏻👍🏻等左十幾分鐘都見無主食上枱,我地兩個都周圍望,都幾爆場店員都好忙。。。所以我無吹單不過有個店員可能見我地周圍望,自動幫我地追order 仲話pizza仲有一分鐘ok好主動!👍🏻結果真係1分鐘上枱😍😍😍我地點左個細照燒雞pizza $73 有芝士有燒汁個皮烤得好脆,雖然有d黑左,不過味道沒有問題如果雞肉同汁多d就更好啦好快意粉都到左大蝦牛油果羅勒意粉 $113 味道好香呀羅勒同香草好似都一樣好香加左牛油果多一份creamy口感大蝦都好有口感👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻食到一條不留
所以相約番半日嘅老公去K11搵食😁
行左地下幾間都唔啱心水,一係就好多人
上高d見到呢間老公二話不說就拎定位先
剛好門口有張二人枱,唔洗等👍🏻
呢到價錢比較中等
我地叫左一個沙律一個pizza一個意粉 第一個上枱就係唔洗煮嘅巴馬火腿配水牛芝士😋😋😋我同老公最愛呀
加埋火箭菜食勁正$58 不過好細碟
大約四塊火腿 火腿好香唔會死咸
水牛芝士好細粒好淡,火箭菜就夠新鮮
等左十幾分鐘都見無主食上枱,我地兩個都周圍望,都幾爆場
店員都好忙。。。所以我無吹單
好主動!👍🏻
結果真係1分鐘上枱😍😍😍 我地點左個細照燒雞pizza $73 有芝士有燒汁
個皮烤得好脆,雖然有d黑左,不過味道沒有問題
如果雞肉同汁多d就更好啦 好快意粉都到左
大蝦牛油果羅勒意粉 $113 味道好香呀