2017-08-20 165 瀏覽
同事之前食過幾次,覺得唔錯,今次帶埋我地幾個上去食,都幾期待!一上到去見到台灣網路紅人 【那對夫妻】一家三口紙板公仔,好可愛呀😀坐低先叫湯底,鴛鴦鍋,要左同事推介既鴨血麻辣鍋同三杯雞鍋,一辣一唔辣。要小心啊,麻得好正,可惜之後加加下水越黎越淡,仲同三杯雞混埋一齊😓火鍋任食既選擇唔算多,不過夠架喇,而且質素佳,要再多d都有其他加錢嘅。另外,有幾款台式食品(例如魯肉飯)係只黎一次既,然後仲有d係任食(例如鹵水拼盆),好豐富!仲有就係加多$10仲有任飲台式飲料😍解渴、辣,正!我自己飲左三、四杯唔同款,我有個同事飲左三杯「不想上班」,可能太配合佢心情喇😆最後仲有甜品/雪榚,超飽😵整體唔錯,價錢唔算貴,不過真係食唔到咁多野囉😑
最後仲有甜品/雪榚,超飽😵
整體唔錯,價錢唔算貴,不過真係食唔到咁多野囉😑