(非會員)
2009-05-23 16 瀏覽
琴晚第一次食lee間dinner buffet,感覺唔錯。食物方面選擇甚多!以前行美麗華商場,以為個buffet bar就只係得樓梯望落去那四方形咁細,點知原來行到入面,仲有一邊係熱薰、一邊係甜品~ sushi竟然有海膽、芥末八爪魚、大甜蝦等平時buffet食唔到的款式~食物款式好多,整體黎講味道合格,不過又無乜邊樣我係覺得特別好食~ 服務方面都合格。負責生蠔0既師傅會企定定提醒大家要將生蠔分開放,唔可以同其他食物同碟~ lee一點做得唔錯~ (係咪因為以前發生過中毒事件,所以駐重兵看守??哈哈)由於有長腳蟹供應,現場仲有好多食蟹工具 (如鉗、膠刀)比人任拎~ 唔駛下下問waiter拎~ 唔錯,幾貼心~ 不過我覺得把膠刀作用不大,唔係好拆到d蟹肉~ 我建議用剪刀取代~成餐飯都食得幾開心,唯一美中不足就係不設餐飲,,要另外比錢~ 服務員加水的速度夠快,但三百幾蚊連檸茶都唔送返杯就有d古寒~是次晚餐buffet原價 $310 + 10%,用了openrice的9折coupon,即係每位埋單$310~
琴晚第一次食lee間dinner buffet,感覺唔錯。

2009-05-22
慶祝紀念