2009-12-14
本身第二次去。第一次都覺得OK。但係岩岩去完第二次。Dwaiter同個經理完全唔得。我地book五大人一細路。我個女三歲。都冇諗過個小朋友唔俾錢。個經理走入黎問我個女幾多歲。係直接問我個女。我想問,呢個經理問黎做乜?我又冇話唔俾錢。你咁樣問真係唔知咩野意思?咁果你係話個小朋友唔夠三歲唔洗俾錢既,你都唔係咁樣問法下話。我地book房時已經有book個小朋友啦。如果你係諗住唔收我錢既就唔洗問啦。D野食又超慢,個門口食住全晚$178,個個都以為係$178食足全晚。點知完來係食兩個鐘。問番佢。佢話係全晚都係收費$178,冇第二個價喎。我地食六點半至八點半,七點幾就走入黎問我地仲有咩order,有就要快喎。我地話係你地D野黎得慢咋。佢又掉番轉頭問我地order左D咩喎!喂,你地自己跟啦,叫十樣黎六樣。叫D啤酒D數又係亂晒龍,買兩支送一支。成日問我地飲左幾多支。我地話不如一set一set計啦。一set三支咪好計囉。個waiter話咁樣佢唔識計喎。真係吹Q漲。真係唔洗再去。
但係岩岩去完第二次。Dwaiter同個經理完全唔得。
個經理走入黎問我個女幾多歲。
係直接問我個女。
我想問,呢個經理問黎做乜?
我又冇話唔俾錢。你咁樣問真係唔知咩野意思?
喂,你地自己跟啦,叫十樣黎六樣。
叫D啤酒D數又係亂晒龍,買兩支送一支。
真係吹Q漲。
真係唔洗再去。