2018-06-29
熱潮已過, 而家閒日去係好少人, 唔使等位。蜜甘紅菜頭SALAD: 蜜甘好甜,但得中間一粒, 成個SALAD都是菜呀, 紅菜頭, 同少量唔記得係咩肉GE肉絲。我對SALAD無特別興趣, 所以呢一道菜我麻麻。星星薯餅: 明顯為小朋友而設, 但估唔到都好大兜下, 薯餅軟軟的, 正常質素LA。三刀流串燒: 呢個主菜幾正呀, 用3把刀串住3款串燒。我地叫左海鮮, 牛同雞。海鮮麻麻, 食到雪藏味....牛果個OK, 雞最好食, 雞肉幾嫩。呢3串野食完真是夠哂飽。帽形CAKE: 入面似有MOUSSE,又有CAKE<但又有D 似PUDDING, 食幾啖唔會好甜GE, 食哂就會覺得好甜, 酸酸味味咁, 一般LA。橙味/蜜瓜味特飲: 橙味果杯太甜, 蜜瓜味就幾正。
橙味/蜜瓜味特飲: 橙味果杯太甜, 蜜瓜味就幾正。