2017-05-02 163 瀏覽
兩個人叫了兩客$42-$45的下午茶,另叫$6椰撻、$10叉燒批、$9拿破崙餅,以同一條街其他荼餐廳比,價錢平均貴幾蚊左右,如果好食其實冇所謂,但除左個椰撻同炒蛋算好味外,兩個餐都比一般茶餐廳難吃,牛腩麵重鹼水味又諗,番茄茸牛肉通心粉冇味,得三片少少的牛肉,甚為揾笨,$110當買個教訓唔會再幫襯!最離譜係果件拿破崙餅,乾到完全柴頭一樣,好似擺咗好多日硬晒既程度,本來唔係太過份都唔想出聲,但呢舊垃圾真係忍唔住要待應退貨,但女侍應態度超差,佢話"你食咗一啖無得換,我地呢度係整到咁硬架,呢個唔係我地問題,係唔啱你口味問題!" 理直氣壯到呢!我話我唔食又點知有問題,宜家係乾到完全咬唔到.........再同另一個負責賣餅既阿姐講件餅有問題 (當時完全冇客),佢直頭擰轉面唔理我地正常一般待應,見到好有問題既食物都會拎走,然後幫你換過第二樣野或取消果樣食物,佢地係完全冇商冇量,態度勁串總括服務態度同食物質素都差既茶餐廳,影衰香港餐飲業

總括服務態度同食物質素都差既茶餐廳,影衰香港餐飲業
2017-05-02
4 分鐘 (堂食)