2022-12-22 47 瀏覽
今日天氣夠晒涼,岩晒食啲熱辣辣既野!但我同朋友又唔想食啲錦普通既韓燒打邊爐錦,於是我地就黎左呢度食返餐好啦😝(燒菠蘿)🍍平時一般菠蘿係得個酸字!但呢度既菠蘿係經過精心挑選,每件唔酸之餘,仲非常鮮甜,而且燒完每件菠蘿仲散發出陣陣燒香味😋😋🤤(蒜香生燒活元貝)🦪元貝即叫即燒,所以燒完係特別鮮甜,仲有淡淡既海水味!而且亦好鮮嫩彈牙(網紅烤腐皮)🍢果然網紅無介紹錯!普通既腐皮都可以烤得錦好味,完全入味多汁同好爽口(網紅烤豬手)🐷完全無諗過食串燒可食到豬手!豬手烤得外脆內軟,件件充滿骨膠原!師父亦好貼心將豬手切件,方便客人享用😍(蒜香燒茄子)🍆茄子同蒜蓉二合為一,味道口感配合得天衣無縫,大家一定要叫至少一條黎食呀😚
(燒菠蘿)🍍
(蒜香生燒活元貝)🦪