2024-07-29 928 瀏覽
部份食物有驚喜,餐廳無咩冷氣係第二驚喜。晚餐二人,一共叫咗7~8樣嘢食,$7xx 落樓。牛舌芯超好味,超軟,推薦。柚子醋牛肋肉,超軟,超入味,推薦。燒雞皮,外脆內軟,推薦。至於其他個d, 味道都唔錯,但過半餸都係落同一款沙律醬係面,再加同一款紅椒絲係面裝飾,有d hea😂睇相就知好多沙律醬。第二驚喜係間嘢冇冷氣甘仔,7月食真係熱到high high. 食到一半,加上無限沙律醬既餸,加上熱到一身汗,我已經悶住左食唔落;男朋友就食到一身一頭汗,加上飲埋啤酒,已經無哂食慾。結論,食到一半已熱到分唔到味道,又悶到好飽,有d 想嘔,想離座。餐廳裏面超迫,bar 枱二人真係坐唔到😂迫到隔離最尾個女仔側身痴住牆坐🫠甘細既環境,眼見超過5個風扇,即係每兩個人有一個風扇😂可想言之老細都知d 客好熱。
部份食物有驚喜,餐廳無咩冷氣係第二驚喜。

晚餐二人,一共叫咗7~8樣嘢食,$7xx 落樓。

牛舌芯超好味,超軟,推薦。

柚子醋牛肋肉,超軟,超入味,推薦。

燒雞皮,外脆內軟,推薦。

2024-07-29