2023-04-29
Spring garden salad $118 入面有:Parma Ham、無花果、葡萄、蜜桃、車厘茄、布冧比呢個salad吸引嚟試😆見到呢個組合覺得超吸引~ 全部都係我鐘意食嘅野😋生果沙律菜都好新鮮,配上黑醋汁,refreshing‼️63度溫泉蛋卡邦尼 $98隻溫泉蛋勁正,熟嘅程度啱啱好👍🏻卡邦尼醬汁creamy~ 奶香味十足😋白酒蒜香蜆肉意粉 $118意粉彈牙!要蜆圍住咗碟邊,好靚🥰igable ~~呢款會比起卡邦尼意粉會無咗多汁,乾身少少~但是淡淡酒香味加濃濃蒜香,個人鐘意呢款多啲😆Peko小食拼盤 $158包括:海蜆、葫蔴雞、廣島蠔、海苔魷魚最驚喜係炸蠔!入面勁juicy,而且仲好嫩😍魷魚都好新鮮,加紫菜特別香檸檬撻 $68出色💕強烈建議要試‼️檸檬味道好濃烈,而且完全無香精感覺,係真正新鮮檸檬嗰種清香👍🏻餅底質地不錯,重點唔會太甜,酸酸甜甜咁一啲都唔會滯😋Peko Peko Eatery (勝利道) (何文田)何文田勝利道1-3號地舖
Spring garden salad $118
63度溫泉蛋卡邦尼 $98
隻溫泉蛋勁正,熟嘅程度啱啱好👍🏻
卡邦尼醬汁creamy~ 奶香味十足😋
白酒蒜香蜆肉意粉 $118
意粉彈牙!要蜆圍住咗碟邊,好靚🥰igable ~~
Peko小食拼盤 $158
包括:海蜆、葫蔴雞、廣島蠔、海苔魷魚
最驚喜係炸蠔!入面勁juicy,而且仲好嫩😍
魷魚都好新鮮,加紫菜特別香
檸檬撻 $68
出色💕強烈建議要試‼️
Peko Peko Eatery (勝利道) (何文田)
何文田勝利道1-3號地舖