2023-01-12
價錢咁貴都係因為個景,個人覺得環境又唔算特別高級周圍啲人都幾嘈,侍應人手不足服務一般Daily bento ($560)有豆腐蒸魚、蝦仁炒蛋、牛柳粒、菜心同埋一碗白飯 仲有湯每樣都唔錯,但係冇乜蒸魚好多豆腐😅Wagyu beef cheek & ox tongue pot pie, porcini fries ($460)面頭一層酥皮 牛肉煮得好淋 汁好濃 撈飯一流😆 得幾夠薯角😕Crispy air-dried duck breast ($480)啱啱好medium熟 肉質嫩 皮煎得脆 襯返個芥末醬都唔錯Roasted pigeon ($420)有兩嚿乳鴿 皮好脆 煮得啱啱好 但係咩配菜都冇4-peppercorn steak ($700)成舊牛扒鋪滿晒黑椒,但係唔會好辣 啱啱好medium熟,肉質嫩Grilled baby te mana lamb chops ($620)多肉汁 好嫩🤤 煮得啱啱好medium調味唔錯 啲配菜都好味😋Roasted seabass & scallops帶子好厚身 唔嚡 好好味😋魚柳煎得啱啱好 外脆內嫩 都幾大舊整體都好滿意👍🏻啲侍應好似新來,唔識做
Daily bento ($560)
有豆腐蒸魚、蝦仁炒蛋、牛柳粒、菜心同埋一碗白飯 仲有湯
每樣都唔錯,但係冇乜蒸魚好多豆腐😅
面頭一層酥皮
牛肉煮得好淋 汁好濃 撈飯一流😆 得幾夠薯角😕
啱啱好medium熟 肉質嫩 皮煎得脆 襯返個芥末醬都唔錯
Roasted pigeon ($420)
有兩嚿乳鴿 皮好脆 煮得啱啱好 但係咩配菜都冇
4-peppercorn steak ($700)
成舊牛扒鋪滿晒黑椒,但係唔會好辣
啱啱好medium熟,肉質嫩
多肉汁 好嫩🤤 煮得啱啱好medium
調味唔錯 啲配菜都好味😋
Roasted seabass & scallops
帶子好厚身 唔嚡 好好味😋
魚柳煎得啱啱好 外脆內嫩 都幾大舊
整體都好滿意👍🏻
啲侍應好似新來,唔識做,上菜時又唔講嘢唔介紹菜式,好彩都有個高級啲嘅serve我哋,但係人手都不足,成日揮手都冇人理
食物質素係唔錯,但係俾得咁嘅價錢如果服務好啲就會高分啲😌
——
🌟 𝗈𝗏𝖾𝗋𝖺𝗅𝗅 7/10