2021-04-10 204 瀏覽
假日來同朋友食lunch,一早已訂了枱,人流不算太多,可以慢慢傾計都唔會有人趕,環境亦很舒適,服務也是值得稱讚,職員有禮貌,向我地介紹菜式,期間更拎出IPAD SHOW食物圖片比我地睇。順帶一提,之前也試過他們觀塘店,手撕豬肉包好出色,又大份!今次叫了一個all day breakfast 及雞胸沙律。All day breakfast 好大份,茄汁豆有焗過,不是hea 筆出黎個種,蕃茄蘑菇都係炒過,一點都不馬虎! 味道也好食,特別是個面包,很好食的農夫包,更是熱的!沙律也好食,不過汁醬比較多,感覺上肥D,但很看個人口味! 雞胸唔鞋,好食!餐飲可以加錢改茶包茶,侍應是等你食完才上飲品,食野期間都不停自動幫你加水,絕對唔會令你覺得趕客,傾計一流!下次約朋友傾計係一個好地方!

順帶一提,之前也試過他們觀塘店,手撕豬肉包好出色,又大份!

下次約朋友傾計係一個好地方!

All  day  breakfast
2021-04-05