2019-06-03 101 瀏覽
本來有時得閒都幾中意特登黎呢間食麵(Isquare 店)但今日啲食物質素 服務態度 衛生 真係不知所謂我叫左碗擔擔撈麵 黎到之後係一滴湯都冇 又乾 啲麵我係要用一舊舊黎形容 我叫左個呀叔過黎 同佢講啲麵唔得 佢話我地啲麵係咁架喎 有湯果啲係京川 我地呢啲係台式 我表示我食過幾次我知道啲麵應該會係點 (請自行比較餐牌中嘅麵同我叫嘅麵) 佢話我俾返啲湯你 我話我要取消 佢話啲麵冇問題 死都要同我拗 ok 我唔抝 咁佢拎到啲清湯黎 (相中碗麵上面嘅碗仔) 我咪加少少試下 點知難死到dlgh 我成碗冇食 40幾蚊當豪俾佢算我仲認得呢個呀叔 之前金牌小龍仲係the one 果陣 佢拎左碗擔擔撈麵黎 果次啲湯多L到寫 我問佢呢個係咩黎 佢話係撈麵 之後又要同我抝 之於衛生問題 liu 鼻屎個呀姐係負責煮麵 仲會用手嗱啲蔥 花生碎落你碗麵 係我order前佢同埋其他同事包括黑衫果啲竟然係廚房到食嘢 佢地知唔知果個係open kitchen黎架? 經過今次之後我以後都唔會再去 諗起都想嘔
本來有時得閒都幾中意特登黎呢間食麵

經過今次之後我以後都唔會再去 諗起都想嘔