灣景廳

Harbour Restaurant
餐廳: 灣景廳
資訊:

2024-06-29 4796 瀏覽
話說好日唔開電視,一開電視仲要已經冇乜睇嘅台見到灣仔區buffet有優惠,380蚊一個?有生蠔🦪食咁平?嘩嗱嗱臨叫個C9同事幫手買(我冇dl果個app),其實都冇乜期待😂見平有生蠔試下晚餐當日行去,其實地鐵行去有啲遠😂有老人家唔太啱,除非call車。去到餐廳,唔洗等,直接入,餐廳唔算大,當日入座率目測約9成,而食物就真心普普通通,冇一樣特別好食,包括生蠔🦪,感覺唔算新鮮,不過冇乜野好食,所以食咗幾轉,連最穩陣凍海鮮都好一般,蝦🦐居然有沙😵‍💫,沙律區叫做多啲選擇,應該係咁多食物中叫好啲,熟食區揀唔落手,片皮鴨又一般,燉湯唔夠熱,有啲直頭係暖😵,鴨肝應改名叫鴨乾😑,有樣嘢叫做幾好,叫做部分食物一直有refill,甜品一般,最好係心型格仔餅🫣夠脆口開正我口味,花生醬夠濃,我自己加好多😂,overall,食物真係唔太吸引,不過餐廳大部分侍應都醒目有禮,真心加分唔少。如果做優惠一試無妨😃

如果做優惠一試無妨😃
2024-06-14
$378.4 (晚餐)
用餐優惠
優惠券