餐廳: 燒肉LIKE (信德中心)
資訊:

2024-07-13 872 瀏覽
我今日去食燒肉,用信用卡落完單,留左email先,click埋email收單據,送出左張單先發現留錯左email address 。所以即時問男店員email會唔會有信用卡資料,佢答我唔到話搵經理幫我。跟住餐到我都未收到回覆,於是再問嗰位男店員,佢話搵經理過嚟同我講。如是者我餐都食完,個經理完全冇出現過,我再問過另一位阿姐,阿姐話經理唔知行左去邊。於是我就坐低响度等左大概10分鐘,個男店員想收餐趕我哋走嗰陣,就‘好似’醒起我仲係度等緊佢個經理,經理ka Ling於是行埋嚟問我咪事,我就再重覆同佢講我嘅問題,佢就話幫我去問下先!我其實由點餐嗰刻到食完,佢哋都冇人跟進過。再等5分鐘左右,經理問左分區經理先回覆到我嘅提問!