2017-01-27 754 瀏覽
年近歲晚,沙田新城市無想像中咁迫人。晚上7點左右搵餐廳食飯預左要等,今次見呢間門口多人,但店內又有位,咪諗住拎飛,應該都好快,但原來餐廳係入客好慢的。終於等到,忍唔住問其實佢hold起d位係咪因為有人訂左(其實知一定無),藉此反映小小意見因為比人感覺唔好,好似特登hold住令到出面人好多咁。終於入到去,幸好食物補番數。叫了炸雞,蝦卷,黑松露意粉年糕同脆脆八爪魚飯,點多兩杯野飲。本身我食唔到辣,但今晚所點除左八爪魚飯全部餐牌都有隻辣椒仔,以為肯定辣爆,點知唔辣播炸雞juicy 好食,黑松露意粉ok, 年糕就略嫌大舊,食到糕中間無味。蝦卷份量都多,有4隻蝦,八爪魚脆脆飯都幾好食。野飲方面,叫左士多啤利乳酸同西柚梳打,都唔錯。梳打用量杯上,幾得意。如果入客快點,會食得更開心。
因為比人感覺唔好,好似特登hold住令到出面人好多咁。

如果入客快點,會食得更開心。
40 分鐘 (堂食)