2005-09-07
我同朋友叫了兩客"飽有趣" 餐, 用成個大飽飽盛住d野食咁上, 幾特別, 但味道一般, 不算太好. 反而個蕃茄忌廉湯, 很好味, 又唔杰, 正! 而餐包係蒜蓉飽, OK! 另外, 每檯有樽檸水俾你, good! 找數連加一兩人$140.算抵!不過服務態度唔掂, 落單時個女待應兩頭望, 我有我order, 佢有佢四處望, 真係唔知佢搵咩.食到尾聲, 有個waiter好粗魯咁衝過黎, 二話不說就收左所有野, 只剩下兩杯水, 過程"bing-ling-pang-lang" 好無禮貌, 想趕你走咁!我地咪叫埋單law, 個waitress唔知講咩, 說話速度奇快, 無法聽得明白, 我同朋友咪無理佢, 但佢講完就自顧自走開, 佢又無理我地, 奇奇怪怪咁!總括: 環境ok, 地方整潔, 裝修幾雅致, 座位不算迫, 食物尚可, service not good la!