2023-07-02 379 瀏覽
上星期四,去樓下7樓太full,勁多人等位,所以上左黎12樓Jab Jab,我哋1:40左右到餐廳,見到裡面有張枱冇人坐,唔想坐近lift,點知個女侍應話有3人訂左,但當然走都冇人黎啦。咁Openrice營業時間明明到15:30,食到14:30時叫我哋埋單,話要落場!之前佢哋新開張買一送一時食過覺得味道還好,所以之前介紹朋友食,坐bar枱,所以今次帶另一個同事去食,係第三次食了,不過個女侍應真係好落我面囉,又迫又唔夠位,仲要再有一個食客再坐我哋近lift旁邊,話個度冷氣凍,如果我哋坐咗過去就唔使迫成咁同埋都1:40,其他食客都差唔多走,重點係明明有位! 講開又講,第一次去食時間餐廳的丼漏咗俾海膽,仲要提佢都唔知,當時新開張所以覺得冇所謂啦,之後都有補返,$3xx一碗的,重話好多客都漏咗冇俾到海膽🥲好少影相,好彩曾影過一張食物相證明🤣😁

好少影相,好彩曾影過一張食物相證明🤣😁
銀鱈魚西京燒
銀鱈魚西京燒