2004-11-08 5 瀏覽
上星期同老闆有個好重要的lunch meeting係度開. 唔想煩就叫左個set lunch. 頭盤係水牛cheese蛋佢green salad. 表現OK. main 係鱸魚配焗薯. 薯仔做得幾出色. 但係鱸魚就over-cooked 左少少. 有d鞋口. dessert係new york cheesecake, 夠濃香. 個dessert 好過個main 囉. 熱咖啡夠香濃. 飲完成個晏晝眼光光.環境其實同其他在中區的餐廳look & feel 差唔多. 可能lunch hour 啦. 幾多人. 不過呢個meeting 係好重要的. 所以book 檯時要求一個最寧靜的角落. madison 都安排到俾我地.