2023-03-25 73 瀏覽
叫咗一個龍蝦海膽刺身二人套餐,1288蚊,其實唔知道係唔係抵食,不過朋友話想試咁就試下龍蝦來講相信係西澳嘅龍蝦,食落去係新鮮嘅,但係冇咩鮮甜味,海膽反而有驚喜,好甜好新鮮,可惜只有兩片即係一匙羹套餐仲包咗一碟餃子,但係非常之細粒,味道ok啦豬同埋牛可以二選一,我哋揀咗手切牛頸脊,比我想像中好,非常軟滑,有牛味冇筋亦都冇渣,油脂分佈亦都好適中,但係唔記得影相,係好食嘅另外仲有雜菜同埋一個細分嘅烏冬老實講如果係兩個男士呢個套餐一定唔夠飽,我諗兩個細食嘅女士先至叫做啱啱好食物質素ok啦,但係侍應嘅服務態度就認真唔得,大部分都係中年婦女,唔知係唔係覺得唔憂做,當然係完全冇笑容不特止,一坐低就吹你叫嘢食,催你攞曬自助醬料,因為個醬料架要搬去另一張枱,亦都hard sell二人套餐因為價錢最高, 問佢攞多隻碗,個樣非常唔耐煩,而且係一副唔想為你服務嘅態度,真心覺得ten percent服務費真係好唔想畀佢咁嘅服務態度絕對絕對唔會再返去

套餐仲包咗一碟餃子,但係非常之細粒,味道ok啦

另外仲有雜菜同埋一個細分嘅烏冬

咁嘅服務態度絕對絕對唔會再返去