2018-11-18
全店均以粉紅色主調裝修的Girlboss 顧名思義 岩哂姊妹們去拍照呃Iike 的地方今次點了一個$388的Bossy Royal Set 晚市2人套餐5款自選食物 + 沙拉/是日餐湯 但未包飲品對兩個食量不大的人來說 份量確實有點多******************************Salad/Soup 自選2款Appelizer 自選2款Main course 自選1款Burger/Pizza/Pasta/Risotto 自選2款******************************餐湯食物以三層tea架送上 下圖頂層: Shake Shake雙重炸薯條薯仔及蕃薯薯條配所選的章魚燒shake shake粉,章魚味足 感不錯第二層: 意式龍蝦芝士薄餅 底層: 香草白醬焗大蜆薯蓉 這兩道感覺一般 薄餅不夠熱 芝士味不足 配菜少以致味道不夠豐富 大蜆焗薯蓉令蜆過乾身硬身 沒有水份 海膽忌廉蟹肉意粉海膽鮮甜 忌廉過多再加上前兩道菜 感覺有點膩一口安格斯西冷西冷部份過熟 難以咀嚼Teddy Bear ($58 一杯)飲品外型相當吸引 朱古力沙冰加上朱古力曲奇,除朱古力味 亦有少
顧名思義 岩哂姊妹們去拍照呃Iike 的地方
海膽忌廉蟹肉意粉
海膽鮮甜 忌廉過多再加上前兩道菜 感覺有點膩
一口安格斯西冷
西冷部份過熟 難以咀嚼
Teddy Bear ($58 一杯)
飲品外型相當吸引 朱古力沙冰加上朱古力曲奇,除朱古力味 亦有少少榛子咖啡口味 賣相可愛味道不俗
總括,
餐單的菜式感覺以芝士 忌廉 等較膩的食物為多