2019-05-16
好耐冇甜品timeeeeeeee啦啦啦~~今次尼到嚐糖係一間學生時代theme既糖水舖,,仲係你小學坐緊既枱同用既exercise book做menu,,再加上有d甜品名都幾搞笑,,即刻都好掛住以前細個既學生時代呀😚😚😚今次尼到當然要食最愛既芋圓啦尼度係叫台式芋圓科哈哈,,尼度既芋圓又真係好好味播,,夠哂煙煙韌韌加芋味係超重架!!!!!超多料成碗都係煙煙韌韌,,連個涼粉都係比較硬身果隻,,加上仲有紅豆真係絕配,,冇得輸呀!!!!仲有仲有想同大家介紹尼個即叫即撞既熱騰騰豆腐花,,原桶即撞新鮮出爐,,大概都要等15~20分鐘先上菜,,不過尼個期待係值得架,,因為實在係太滑滑滑滑滑滑滑滑啦~~仲有佢可以加桂花糖或者黃糖啦,今次就試左桂花糖非常之清香同清甜呀,,倀落去唔會覺得個豆花好dry,,而且係覺得更加好味👅 💦 💦