2023-04-24
是日中環返工OT到10點未食飯🫠,路過見到waffle..係waffle!! 😳咁夜仲有得食,原來佢開到3am話說我過去一年已經諗過N次買waffle機,但係明知只會整一次....咁不如出街食仲化算..叫左一個dinner set,5 courses,沙律用油醋唔係沙律醬,仲有melon tim~👍🏻見到佢過濾咖啡係可以無限添飲,不過我食dinner就唔飲住,下次先~ 揀左炒什菇,好香main要左prime ribeye配薯蓉,prime ribeye 好大份,5成熟剛剛好,薯蓉係真薯蓉,有一粒粒薯,正🤤跟餐仲有一份waffle,waffle很鬆化,配雪糕,我揀左朱古力味,朱古力味超濃有人眼闊肚....都闊,叫多個fresh fruit waffle parfait,算啦OT到咁夜,食返啲甜品平衡下心理🫠是日很滿足見到食夠$680 就可以申請vip 🧐有得9折同儲分會換獎品🧐🧐🧐不過要叫多幾個人先食到$680🤔🤔,再試埋佢D早餐set同埋bottomless coffee🤤
揀左炒什菇,好香
是日很滿足