2008-12-12 13 瀏覽
2個人食左個一人火窩, 緊係唔飽啦, 再黎食糖水先同老公仔2個人叫左杏仁茶黑糯米, 杏仁蛋白, 榴槤布甸, 荔容西米布甸, 樣樣都好好味呀, 西米布甸我好鍾意食呀, 不過廿幾蚊先細細兜, 其實都幾貴叫左成四樣野, 埋單一百蚊多DD, 其實剩係甜品糖水都幾貴囉我覺得糖水甜品就幾好食啦, 不過D人呢, 我地叫樣食個時, 叫完2樣野, 個男仔就想走咁, 叫多樣又想走, 最後叫哂四樣啦, 落哂單之後, 我同老公仔都話, 我地係唔係好大食呢, 定係D人多數都係一人叫一樣野食就算呢, 不過攪到我地叫得好唔好意思咁, 其實唔係應該佢主動問下人, 仲有冇野要咩, 咁我同老公仔都未飽丫嗎, 食多少少甜品補數呀要, 哈哈哈
2個人食左個一人火窩, 緊係唔飽啦, 再黎食糖水