2023-04-13
呢度唔同既湯底我地見到都花多眼亂啦,就簡佐鴛鴦鍋(沙嗲/莞茜皮蛋),我特別中意佢地既莞茜皮蛋,成個湯唔止有皮蛋同莞茜,仲有幾款唔同既菇同其他菜,成個湯都好清甜,做火鍋湯底就岩晒(#^.^#)火鍋配料方面我地叫佐黑柏葉,無骨脆鯇片,蝦滑拼墨魚滑,仲有嫩滑鴨血,每樣都好好食呀,我特別中意佢地既蝦滑拼墨魚滑,兩樣都好彈牙好新鮮,真係會食到墨魚粒同蝦肉,口感好好,亦都好鮮味,真係超級好食呀(。・ω・。)小食方面鹽燒鮑魚加海膽同埋炸豬仔午餐肉都好正,炸午餐肉中意可以浸湯食添,鮑魚就加埋滑嫩既海膽,非常之鮮味,鮑魚又爽爽地,超好食(>^ω^<)另外我地仲叫埋好少見既秘製生生肉刺身,生牛肉既份量好多,望到都覺得正!生牛肉好新鮮,肉質好嫩,完全唔會覺得腥臭,反而好濃好香牛肉味,口感好好呀,一個好好既體驗(´▽`)
另外我地仲叫埋好少見既秘製生生肉 刺身,生牛肉既份量好多,望到都覺得正!生牛肉好新鮮,肉質好嫩,完全唔會覺得腥臭,反而好濃好香牛肉味,口感好好呀,一個好好既體驗(´▽`)