餐廳: Porterhouse - Seafood & Steak
資訊:

.‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.🦀 是時新秋蟹正肥 @ 🌟 Porterhouse - Seafood & Steak 🌟.💁‍♀️ 圖片顯示美食為:Crab-tacular Weekend Brunch HKD 598.👽 最鍾意週末去加州大廈搵食,因為超鍾意呢度個BRUNCH!近排秋天做緊時令推介,主打食蟹,正!.🦞 呢度主打就係食海鮮,而今期時令推介就係食超吸引嘅麵包蟹、鱈場蟹、長腳蟹、大蝦、翡翠螺,仲有生蠔!全部好新鮮,最正係由店員夾好衛生。.🍖 超級肥美嘅烤肉當然同樣係主角。當日有烤牛肉、羊架、燒豬腩。肉嘅質素好,好嫩滑,豬嘅皮脆到不得了!.🧀 絕對需要推介嘅係非常之正嘅熱熔芝士薯條,同自選配料嘅意粉,全部係廚師即刻整,非常之邪惡!.🥗 仲有各式各樣嘅沙律,全部超級新鮮,好有營養。我就最鍾意食佢嘅芝士、蘆筍,同茄子!.🍰 消滅鹹嘢之後,就當然要食甜品啦!最鍾意佢個TIRAMISU,同埋意大利雪糕,其他蛋糕亦甜而不膩。🍹 一路食嘢,一路吹水,一路飲嘢,好爽皮。呢個菠蘿爆谷特飲唔錯,酸得黎帶爆谷嘅奶油香甜。.🥳 呢度個BRUNCH真係好豐富,提早預訂更會折就真
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
💁‍♀️ 圖片顯示美食為:

Crab-tacular Weekend Brunch

🥳 呢度個BRUNCH真係好豐富,提早預訂更會折就真係好抵啦,食得好開心又滿足。

📍 中環蘭桂坊德己立街30-32號加州大廈7樓
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️