2023-02-02
.‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.🐔 ᖴᑌᔕIOᑎ KOᖇᗴᗩᑎ ᖴOOᗪ @ 🌟 OMG Chicken《👽食神大媽愛韓食》.💁♀️ 圖片展示美食為:Two-People Set HKD 328 👫- 多國海鮮拼盤 🦐- OMG 烤雞 🐔- 義式海鮮意大利飯 🥘Lamb Brisket Casserole with Cheese HKD 158 🍲.👽 大媽今次黎到將軍澳站附近嘅搵食新地標「Monterey Place」,而呢間韓式FUSION餐廳絕對係商場入邊好值得一試嘅選擇,餐牌跨國界超多選擇,見到好多朋友仔夜晚放工同朋友歡聚。.👀 餐牌多選擇,花多眼亂。大媽揀左最適合冬天食嘅熱鍋系列,同超級抵食嘅二人餐:.🤩 呢個「多國海鮮拼盤」真係呢個二人餐嘅一大賣點,大媽喺餐牌度一見到呢一個就直覺一定要點嚟食!果然無失望,足二人份量,有肥大帶子、蝦、三文魚、八爪魚、吞拿魚!好味大件,食完覺得好滿足。🤣.🐔 話明OMG Chicken,必點嘅當然係呢度嘅烤雞啦!今次就試左法式蜜糖汁!🍯 甜絲絲,超好味,外脆內嫩,食到唔停口呀!🤤.🥘 本身對「海鮮意大利飯」無咩特別諗法,點
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
💁♀️ 圖片展示美食為:
Two-People Set HKD 328 👫
- 多國海鮮拼盤 🦐
- OMG 烤雞 🐔
- 義式海鮮意大利飯 🥘
🥘 本身對「海鮮意大利飯」無咩特別諗法,點知食落個調味真係做得真係好出色,係好惹味好濃郁嘅醬汁,超濃芝士!但食完又完全唔覺得口渴,真係好大份又好味,絕對滿足到爆!👅
🍲 當晚好凍,所以被餐牌嘅推薦熱鍋吸引,叫左之前未試過嘅「芝士法國羊腩煲」。暖入心,仲要超邪惡有好多芝士,D羊腩好嫩,好好味!😋
😃 整體黎講真係超級讚呀!嘢食唔會失準,服務態度又好,仲要坐得舒服、乾淨、適合聚會傾計,餐牌又多選擇,大家有興趣記得去試下呀 😘
📍 將軍澳澳南海岸唐俊街23號MONTEREY Place 地下G23A號舖
📲 +(852)3974-5050
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️