2021-06-08
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.🧀 𝓔ꪀ𝓳ꪮꪗ ᥴꫝꫀꫀડꪗ ꪑꫀ 𝒯𝒾ꪑꫀ @ 🌟 McCafé.💁♀️ 圖中顯示美食為:Pineapple & Chicken Cheesy Pizza Bread 🍕Iced Okinawa Brown Sugar X Bubble Milk Tea 🧋.👽 大媽有時一個人好想食PIZZA,但係邊度有一人披薩呀?🤷♀️ 有呀!McCafé 推出左菠蘿雞肉芝味薄餅 🤩 一人SIZE,香噴噴熱辣辣!雞髀肉配以清甜菠蘿,重點係有雙倍芝士,啖啖拉絲!👅.☀️ 夏天熱辣辣,一路食拉絲披薩,一路歎埋沖繩黑糖珍珠奶茶,絕對係享受ME TIME嘅好選擇 😌.‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.💯 最真實的美食點評 ❤️ 歡迎報料 ❤️.꧁𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌꧂.
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
💁♀️ 圖中顯示美食為: