2024-06-25
.‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.🔥 F̾i̾r̾e̾-̾R̾e̾d̾ ̾J̾a̾p̾a̾n̾e̾s̾e̾ ̾Y̾a̾k̾i̾n̾i̾k̾u̾ ̾D̾i̾n̾i̾n̾g̾ @ 🌟 燒肉801 🌟.💁♀ 圖片展示美食為:801 Set HKD 198Kami Set HKD 168Ox-Tongue HKD 23.🤩 呢間日式燒烤店主打用色係紅噹噹嘅紅色,每一次經過都好吸睛,今次適逢午市時段經過一於試下佢嘅午餐啦,餐牌都幾多選擇喔。.🔥 叫左主推嘅「801套餐」,都幾多樣化。首先包括一大件「大判焼」,即係黑毛和牛肩胛肉同溫泉蛋!優質嘅頂級嘅黑毛和牛肩胛肉質鮮嫩到爆,撈埋溫泉蛋汁,美味到爆!.🐂 另外包括有「腹前牛小排」拼「蔥鹽味雞腿肉」。牛肉夠曬鮮嫩,雞肉嫩滑,用蔥鹽調味,帶出香氣。.🤓 另外叫左「神盛套餐」,係一個好豐富嘅三拼,包括「特上牛胸腹肉」、「腹前牛小排」、「牛板腱肉」!牛肉質地真係好嫩,完全無筋,用料絕對優質,份量亦都好足!.👅 唔夠喉嘅話,仲可以用優惠價加配肉類或者小食,有好多選擇,我地就加配「牛舌」,口感好彈牙,肉味香濃,配合上餐廳嘅調味料,味道更加突出。.🍲 午市套餐全部包括日本米飯、味噌湯,同飲品,性價比高。.
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
💁♀ 圖片展示美食為:
801 Set HKD 198
Kami Set HKD 168
Ox-Tongue HKD 23
🍲 午市套餐全部包括日本米飯、味噌湯,同飲品,性價比高。
😋 呢度食材用料真係優質,絕對無將貨就價,同埋坐得好舒服,好闊落,絕對值得試下。
📍 尖沙咀加連威老道14號地舖
☎️ +(852)2367-3838