.‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.🔥 P̾r̾e̾m̾i̾u̾m̾ K̾o̾r̾e̾a̾n̾ B̾B̾Q̾ @ 🌟 南대門BBQ 《👽食神大媽食烤肉》.💁‍♀️ 圖片展示美食為:牛肉拼盤A HKD 560🐂- 牛肉眼- 牛肪骨肉- 肩胛肉- 板腱肉- 泡菜湯水冷麵 HKD 90 🍜提子汁 HKD 20 🍇香梨汁 HKD 20 🍐.👀 識咗呢度嘅老闆好多年,有七間分店嘅佢,經常會落舖頭親力親為,實在佩服佢嘅毅力同專業。所以大媽經常會翻兜佢呢幾間位於韓國街嘅餐廳,今次就又返嚟食韓燒啦!🤩.😋 一如以往,前菜款款經典、美味!唔會因為任添就求其渣流灘:泡菜、沙律、刀豆、白蘿蔔、薯仔,款款都好味、新鮮、爽口!但大媽覺得淨係一份已經好飽,因為份量十足架,所以唔需要添加啦哈哈 😆.🐂 主菜就當然要叫呢度嘅牛牛拼盤啦!其實拼盤B都好好味,但係拼盤A係冇醃過嘅,所以比較鍾意食原味嘅就一定要揀A。牛牛全部都油花均勻,無筋嫩滑,仲可以一次過試曬不同部位。淨係呢件大過手掌嘅牛肉眼扒已經值回票價,咁大個拼盤都只係呢個價錢,可見老闆咁多年來都仍然係良心收費。😍.🍲 個拼盤最超值嘅地方,就係除咗牛牛之外,仲跟一個泡菜湯!非常之惹
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
水冷麵 HKD 90 🍜
提子汁 HKD 20 🍇
香梨汁 HKD 20 🍐

牛肉拼盤A

🍲 個拼盤最超值嘅地方,就係除咗牛牛之外,仲跟一個泡菜湯!非常之惹味,仲要有非常之索湯嘅豆腐,超級地道!

泡菜湯

🍜 肉類以外,就當然唔少得我最愛嘅澱粉質啦!咁熱嘅天氣,「水冷麵」絕對係必點!好大碗!同肉類穿插咁食特別消油膩!完全唔會覺得濟,反而超滿足!

水冷麵

😌 一路食嘅時候仲可以一路嘆韓國入口「提子汁」同「香梨汁」,既開胃,又同燒烤特別配合,絕對係PERFECT MATCH!💕
😇 呢度環境好舒服,坐得唔會迫夾,同埋所有員工都好有禮貌㗎。特別今次要讚下其中一位天使員工,叫做Punnima,佢好殷勤招待客人架,希望老闆見到我呢位熟客仔對佢嘅讚賞啦 😆

📍 尖沙咀金巴利道65-67號太平洋大廈地下2號舖
☎️ +(852)2723-7399