.‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.🥘 G̾r̾e̾a̾t̾ ̾V̾a̾l̾u̾e̾ ̾H̾o̾t̾p̾o̾t̾ ̾S̾e̾t̾ ̾L̾u̾n̾c̾h̾ ̾f̾o̾r̾ ̾T̾w̾o̾ ̾ @ 🌟 御老鍋台式火鍋《👽食神大媽打邊爐》.💁‍♀️ 圖片展示美食為:午市二人優惠套餐 HKD 398.😎 作為邊爐怪嘅大媽不分季節都要瘋狂打邊爐,大媽今次就跟朋友仔帶路黎試下呢間超地道嘅台式火鍋店最新推出嘅二人午餐。呢間餐廳裝修企理、乾淨、空間超大。重點係,冷氣好足,坐得好舒服。.🌞 進入炎夏,大媽覺得一定要揀唔熱氣嘅湯底,咁先可以長打長有唔怕身體頂唔順。今次就揀「芫茜皮蛋豆腐鍋」!一上枱覺得絕對值回票價,因為湯底絕對唔係求其落水煲芫荽,而係非常濃郁,可以當湯飲嘅靚湯底,非常鮮味!.🤩 打邊爐嘅重點除左食肉,就當然係要嗌海鮮同配料啦!呢個套餐就一次過滿足十幾個願望,有齊海鮮、肉、主食,包括:牛肉、羊肉、虎蝦、帶子、蛋餃、餃子、魚丸、鴨血、娃娃菜、金針菇、麵!唔好睇一盤過,裡面超足料,絕對大滿足!.😋 咁濃郁嘅湯,必須要食曬咁索湯嘅配料先可以享受每一滴濃湯精華呀 👅.🌟 呢個超值嘅午市套餐,價錢物超所值,咁地道又價錢相宜嘅餐廳,以後又多個同朋友吹水打邊爐嘅
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
💁‍♀️ 圖片展示美食為:
午市二人優惠套餐 HKD 398

午市二人優惠套餐

🌟 呢個超值嘅午市套餐,價錢物超所值,咁地道又價錢相宜嘅餐廳,以後又多個同朋友吹水打邊爐嘅選擇啦!😁✌️

📍 尖沙咀金巴利道28號君怡酒店1樓
☎️ +(852)2818-8000