2021-04-14
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.☕️ 𝗠𝗮𝗹𝘁𝗲𝘀𝗲𝗿𝘀 𝗠𝗮𝗰𝗮𝗱𝗮𝗺𝗶𝗮 𝗡𝘂𝘁 𝗠𝗼𝗰𝗵𝗮 @ 🌟 McCafe 《👽食神大媽愛飲嘢》⠀.💁♀️ 圖片展示美食為新推出之B11號套餐 HKD39:麥提莎果仁朱古力咖啡 ☕️ 配 麥提莎🍫新餐肉碎蛋芝味多士 🍞.⛄️ 呢幾日氣溫急跌呀!凍凍地嘅時候,個人特別想訓覺覺豬,呢個時候,最好就係飲一杯熱辣辣嘅朱古力咖啡,又溫暖,又醒神 😃.🌟 McCafe最新推出一款麥提莎果仁朱古力咖啡,除咗本身果仁朱古力咖啡非常香濃,最特別嘅地方係附上一包麥提莎,可以選擇就咁一粒粒食然後飲一啖咖啡,亦可以選擇壓碎佢變成麥提莎脆脆撒喺飲品上面直接飲!😋 再配上焗熱嘅新餐肉碎蛋芝味多士,呢個配搭絕對係冬天最暖笠笠好好玩之選 🥰.🎄 適逢聖誕期間,各類飲品更加配以節日限定嘅特別版紙杯,有聖誕樹或者麋鹿造型,設計超級有心思!唔知你又最鍾意邊款呢?❤️.‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.💯 最真實的美食點評 ❤️ 歡迎報料 ❤️.꧁𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌꧂.
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
💁♀️ 圖片展示美食為新推出之B11號套餐 HKD39: