2021-12-09
.‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.🦐 𝗦𝗮𝗸𝘂𝗿𝗮 𝗦𝗵𝗿𝗶𝗺𝗽 𝗥𝗮𝗺𝗲𝗻 @ 🌟 友拉麵《👽食神大媽食拉麵》.⠀💁♀️ 圖片展示美食為:⠀櫻花蝦拉麵 HKD 88 🍜日式餃子 HKD 30 🥟.⠀👽 大媽毫無懸念點櫻花蝦拉麵,本身都係其他朋友仔介紹我,真係無介紹錯,個湯底唔係一般飲湯水寮寮呢種,佢係流質得黎好濃,但又唔係罐頭湯嗰種黏稠 🦐 櫻花蝦絕對足夠同埋唔會過碎,仲要塊叉燒肥大肉厚淨係望都滿足!🤣 咁鮮味嘅拉麵,食完幾個鐘之後,我都完全無口渴,證明無味精,真材實料!👍.🥟 除咗拉麵,呢度仲有供應好多唔同嘅小食 😝 不過大媽一個人真係冇咁大胃口試得曬,就淨係叫咗一個經典嘅日式餃子,最正係佢一啲都唔油膩,但係有皮脆肉口,正!如果約埋朋友仔嚟,大家就可以開心些牙唔同嘅小食啦!😚.🐱 唔單只係啲嘢食好味,呢度嘅裝修都值得大家留意架。裝修得好似日本嘅拉麵店風味都唔止,仲要牆上面超級多貓貓嘅裝飾同畫作。超可愛!😍.🥡 坐起度期間,仲見到好幾單外賣交收,原來呢間仲有外賣服務提供架!咁就最啱大媽呢類咁懶嘅人安坐家中享用好味拉麵啦。.‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
.⠀