2017-11-03
我最鐘意食寿司,今天我生日大晒,朋友一早訂左枱,我地遲左15分鐘左右Sorry ah里度细细間,最多廿個位,裝修好柔和,好舒服,好鐘意里D feel我們三條友都係食12件寿司set, 先來個蒸旦,Ok la, 無特別lo. 跟住師傅為我們上寿司,逐件上仲细心地解釋每次寿司,食寿司既感覺個個吾同,其他朋友覺得好食,我就一般,吾差lo,比我既感覺。可能我食吾慣,熟成寿司既做法姐,全香港應該無幾間寿司店甘做,試下無防其實里間店去到里個位置,食物顧然要好食,服務更重要(我個人感覺)。佢哋除左有熱毛巾摸手,仲多左摸手指巾(你用手拿寿司食時用的),同其他差吾多價錢既寿司店來講,的確係细心左,加分。個set仲有餐飲or 雪榚,重要吾洗加一(又有幾多間寿司店可以做到)