2024-08-09 159 瀏覽
由細到大,我哋兩母女都好鍾意食甜品,見呢排好耐冇搵媽咪,今日帶佢去食呢間位於荃灣嘅名古屋過江龍人氣餐廳🍴佢哋嘅pancake非常出色☺️餐廳風格係行簡約休閒風格,店員又親切有禮,絕對可以再次回訪😊 @hoihoipancakehouse_hk 我地點左一份二人餐,可以揀兩份主食、兩份甜品同兩杯飲品,真係好抵😍因為佢哋一份甜品都已經$108🤩而二人餐都只係$298😋黑松露野菌磨菇pizzapizza超香黑露味,上面仲有一層厚厚嘅芝士醬同磨菇,食落女香,pizza底又夠煙靱又脆邊👍夏威夷太陽蛋厘肉班戟漢堡第一次食pancake皮嘅漢堡,估唔到整體又幾夾幾和味喎😍而且粒太陽蛋非常吸睛,食落仲好juice好重蛋香🤩提拉米蘇梳乎厘班戟見呢個係招牌推介,梗係要點啦☺️提拉米蘇味食落唔會太甜,好香咖啡味👍梳乎厘口感鬆軟,充滿空氣感,入口即溶🤤草莓梳平厘班戟呢個對比提拉米蘇較甜,好適合甜點控😊梳乎厘都一樣空間感強,入口即化,仲好香蛋香🤤佢哋仲有好多其他口味梳乎厘,最平$68起,下次再試吓其他味道先🥰📍Pancake House HoiHoi (荃新天地) (荃灣)荃灣楊屋道1號荃新天地1樓117號舖#pa

因為佢哋一份甜品都已經$108🤩而二人餐都只係$298😋

黑松露野菌磨菇pizza

夏威夷太陽蛋厘肉班戟漢堡

提拉米蘇梳乎厘班戟

草莓梳平厘班戟

荃灣楊屋道1號荃新天地1樓117號舖

#pancake #梳乎厘班戟 #梳乎厘 #日本過江龍 #荃灣美食 #荃新天地 #美食推介 #性價比高 #精品咖啡 #香港餐廳推介 #期間限定pancake #甜品達人 #pancakehoihoi #hoihoi #意粉
2024-07-30
  • 提拉米蘇梳乎厘班戟