餐廳: 雲桂香米線專門店
資訊:

2017-11-18 290 瀏覽
第一次來到銅鑼灣呢間分店,今日我同朋友因為食咗少少嘢,驚食唔曬,但雲桂香米線可講係香港人必試的,而今日我對佢嘅食物還仍然很欣賞,但對這間分店的服務態度極為不滿。首先,間店定最低消費每人HKD$30,咁我地有3個人,要消費$90啦,我地order 2個薯粉,旁邊那枱就叫一個米線,我地兩枱係互不相識的,但職員將我地兩張單合二為一,職員遞到我們手上時一睇,我地沒有叫到這兩樣菜式,已經立即告知不是我地order 的,但有位短髮女職員用極差的態度兇我地,說是一早放在我們的枱上,還將責仼推卸到客人身上,之後他們發現係佢搞錯,而這位職員沒有道歉,還扮無事發生,香港食肆不應容忍這些態度存在,這是想騙錢嗎?😤😤
2017-11-15