2021-04-17 207 瀏覽
今日下午約咗朋友食個Lunch! 難得今日無帶我仔岀黎,終於可以去食我最愛之一的韓燒🥩 其實我無揀定食邊間,諗住係韓國街實有間啱心水😋 經過喜來稀肉想起呢間夜晚爆多人,lunch無乜人,就決定食呢間,睇下係咪真係咁好食🍴一入到去就有人立即招呼,好快速擺好位,前菜、水、紙巾都擺好👍🏻 第一次食呢間,唔知叫咩好,所以叫返韓國必食的穩陣,我覺得😂 由於我地好肚餓,都叫咗好多食物,貴州五花腩🥩、 牛護心肉(店員推薦)、海鮮拉麵🍜、雪濃湯、人參雞湯🍲 再黎多杯可樂、梨汁。總共叫咗5樣食物😋總括黎講整體都不錯,係牛肉韌咗啲,下次食牛,我諗都係去返日式可能會正啲🥰 其他食物都挺好食👍🏻 服務態度好好,雖然係後生仔女,但有問必答,起碼好好態度,亦會間中過黎睇睇客人要有咩需要,不錯!👏🏻我地兩個人lunch食咗$8xx,午餐算挺貴!但我地叫咗都幾多嘢食,佢地有set lunch就會平啲。

海鮮拉麵
人參雞湯