2021-09-23
入到餐廳,抑制唔住興奮,因為呢間放題好多野食揀呀!!!😵同朋友揀佐牛肩胛海鮮刺身放題,仲有任食雞煲,真係食肉獸既福音🙂🙂🙂🙂一黎就一大煲雞煲,嗌佐小辣都好夠辣😂份量多到似四人份呀!雞煲食完加水就order佐d海鮮同肉類,個人幾鍾意帶子同埋蠔,夠大隻新鮮😳😳😳仲有d餃類揀,下次黎想試埋小籠包😍😍等雞煲再熟d之際緊係要參觀下野食區有咩揀,壽司區可揀既都幾多,間唔時refill擺出面俾人自己夾,啲魚生都幾新鮮~菜同麵區選擇都幾多下😳😳😳菜都算新鮮,冇咩爛葉。麵有烏冬、公仔麵等等,一定有款你鍾意~小食區有唔少炸物,望落係咪想食多多呢🙂🙂個人幾鍾意圓loklok呢個似炸糯米滋😂咬落入面有椰汁,幾好甜品區同野飲區選擇真係多到🙂我每樣都試啲已經飽飽地😂😂個人推薦香芋凍、綠茶、伯爵茶同埋海鹽雪糕,野飲我鍾意飲乳酪🥰🥰佢仲有多款酒精飲品揀!總括而言,呢間性價比都ok,有好多野食揀,食肉獸同甜品控一定會好滿足😛