餐廳: 牛角次男坊 (荃灣廣場)
資訊:

2021-05-16 279 瀏覽
🌟呢餐係:「食肉獸首選」嘅一餐係荃灣蒲開嘅我都係第一次食🤩 平時經過見個menu啲相好壯觀,想試左好耐架啦~ 今日終於俾我試到!😜 閒日6點去到,唔洗排隊👍🏻 落完單先入,員工就會攞個餐過黎架啦🥳🐷豚肉丼定食 $78豬肉唔算太薄,份量都算多。可惜有少少鞋。唔係太鹹,但係個人覺得個汁重口味咗啲啲。🐂次男坊丼定食 $88見到佢成座山咁已經食慾大增😍 點知攞起一塊牛肉先發現低嗰啲全部都係芽菜😂 但係肉份量都好多👍🏻 都係平時打邊爐嗰隻肥牛質素啦,冇乜特別。牛肉嗰隻汁其實同豚肉嗰隻好似差唔多味,個人都係覺得重口味咗啲。個芽菜同個飯唔係太夾其實😅 自行將芽菜放咗入麵豉湯度一齊食😂環境質素:🌕🌕🌕🌖🌑食物質素:🌕🌕🌕🌗🌑CP值:🌕🌕🌕🌕🌑回頭指數:🌕🌕🌕🌘🌑其實冇我想像中咁好味咁滿足,但係覺得一定好啱啲重口味嘅人同埋食肉獸👍🏻 建議晏晝或者下午茶時段黎會再平啲🤩
🌟呢餐係:「食肉獸首選」嘅一餐

🐷豚肉丼定食 $78